Κάποιοι θα πουν, αυτό είναι το τέλος μίας μακράς περιόδου – και θα είναι αλήθεια…

Μετά από 10 χρόνια, το One:Woman:Company – ένα project που αγάπησα πολύ – κατεβάζει αυλαία!

Δεν μπορώ καν να μετρήσω τους μουσικούς, τα φεστιβάλ, τα μαγαζιά, τα περιοδικά και τους συνεργάτες. Δεν μπορώ να μετρήσω τις στιγμές, τα ταξίδια σε μέρη που δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να επισκεφτώ και όλους τους υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

Η ζωή με οδηγεί πλέον αλλού – ή μάλλον με επαναφέρει εκεί που πάντα ανήκα, στους χορούς μου και στα μαθήματά μου.
Το OWC ήταν ξεκάθαρα ό,τι πιο δύσκολο έχω καταφέρει μέχρι τώρα, αλλά μου προσέφερε εμπειρίες που κρατώ ως θησαυρό για ό,τι το μέλλον επιφυλάσσει.

Βγαίνω μέσα από αυτό πολύ γεμάτη, αναλογίζομαι τα κέρδη και τις απώλειες και ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα παιδιά (μικρά και μεγάλα) που επικοινώνησαν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια, που ζήτησαν τη συμβουλή μου και που ανέχτηκαν την τρέλα που επικρατούσε στο κεφάλι μου.

Στόχος μου είναι όλη αυτή η εμπειρία και η γνώση που έχω αποκομίσει, να βγει προς τα έξω το επόμενο διάστημα – με έναν τρόπο διαφορετικό – ώστε να βοηθήσει τους νέους μουσικούς να μπορούν να θέτουν τους στόχους τους και να μπορούν να αντιληφθούν τί θυσίες χρειάζεται το μονοπάτι που έχουν επιλέξει!

Η τελευταία μπάντα που δούλεψα ήταν οι Gemma από την Κρήτη και αυτή η επιλογή δεν ήταν τυχαία, καθώς ήθελα να κλείσει αυτό το κεφάλαιο με τον θετικότερο δυνατό τρόπο – και έτσι έγινε!

So long everyone! Have fun and be polite!

Ria Kalampali

Owner & Founder

#onewomancompany #TheEnd

See less

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *