29 Μάϊου – Booze Cooperativa

Ένα χρόνο μετράει η κυκλοφορία του 2ου album των Spooky RedRum, με τίτλο Moon or Sun και έφτασε επιτέλους η στιγμή της live παρουσίασης!

Το Moon or Sun περιλαμβάνει 9 ιστορίες διατηρώντας το πειραματικό rock ύφος της μπάντας, εμπλουτίζοντάς το με  ατμοσφαιρικά dark jazz, ηλεκτρονικά και πνευστά στοιχεία. Δημιουργεί εικόνες και σκηνικά μυστηρίου, μυρίζει υγρασία και είναι ντυμένο με το περίβλημα της θεατρικής ερμηνείας της Νεφέλης.

Η Νεφέλη Σταμ, η ψυχή στο κέντρο των Spooky Redrum, μαζί με τον βιολονίστα Άγγελο Μαστραντώνη αποτελούν τον βασικό πυρήνα της μπάντας.  Οι Spooky Redrum πορεύονται σε πειραματικά μονοπάτια από την αρχή της δημιουργίας τους και εκτός από μουσικοί, είναι επικεντρωμένοι, η μεν στη σύνθεση σε συνδυασμό µε παραστατικές και άλλες τέχνες, ο δε στην ορχηστρική σύνθεση. Για τη δημιουργία της 2ης δισκογραφικής τους δουλειάς, συνεργάστηκαν με αρκετούς καταξιωμένους μουσικούς, όπως είναι η drummer Ελένη Νότα (NERVOSA), ο πειραματικός κιθαρίστας Πάνος Γιώτης (Svobotnik), ο τροµπετίστας Ντον Σταυρινός και ο Joe Tornabene που συµµετείχε στα µέρη του βαρύτονου σαξοφώνου. Cover Photo από Karol Jarek.

Το MoonorSun είναι ένα εξαιρετικά φιλόδοξο μουσικό ψηφιδωτό, τόσο σκοτεινό και πειραματικό, όσο art και rock και θα παρουσιαστεί στην ολότητά του στις 29 Μάϊου, στο  BoozeCooperativa (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα).

Spooky RedRum – Trust me (Official Video)

Στη live παρουσίαση θα παίξουν:

Νεφέλη Σταματογιαννοπούλου (μπάσο – φωνή), Άγγελος Μαστραντώνης (βιολί – φωνή), Ντον Σταυρινός (τρομπέτα, φλικόρνο), Πάνος Γιώτης (Svobotnik – ηλ. Κιθάρα), Joe Tornabene (βαρύτονο σαξόφωνο), Δήμητρα Κουστερίδου (ηλεκτρονικά), Λέανδρος Φράτνικ (ντραμς), Harvey Moof (πλήκτρα).

Special Guests:


Tila Kareola, Χάρη Δουμούρας a.k.a. Glastra Kareola

Presale 8 ευρώ:
Ον Off Studio

Booze Cooperativa

Spooky Redrum


Door: 10 ευρώ

Doors: 21.00
Starts: 21.30

Social & Streaming Links για τους Spooky RedRum

FB Event Link

Leave a Reply

Your email address will not be published.